U bent hier

BEDRIJFSLEVEN

Creatieve Sportmarketingverhalen!

Creatieve Sportmarketingverhalen!
Naambekendheid / Visibiliteit

Uiteraard moeten uw sponsorinspanningen zichtbaar zijn. Dat kan via (LED) boarding, shirtsponsoring, het wagenpark van de club, de clubwebsite, een event, de tickets, een advertentie, … Het is niet altijd even simpel om door het bos de bomen nog te zien.

SMB helpt u niet alleen om waar voor uw geld te krijgen, maar kan door zijn samenwerking met Pubmarket! ook zelf voor ijzersterke grafische concepten zorgen.

Uw naam of logo strategisch en gericht in the picture plaatsen bij de juiste sport, event of doelgroep is onze drijfveer!

Activatie Partnerships

Je merk verbinden aan een event, club of organisatie is 1 ding, maar er effectief iets creatiefs en professioneel mee doen is een tweede aspect dat vaak doorslaggevend is! Laat je partnership zien en horen! Sponsoring is voor ons dan ook niet langs de zijlijn meekijken wat er gebeurt maar wel een actief ‘werkwoord’!

Merkinvulling / Fan & Klant Communicatie

Je naam kenbaar maken is vandaag de dag niet meer voldoende, merkinvulling komt meer en meer op de voorgrond!  Het gaat om het bouwen van een VERHAAL waarin sport de aanjager is! Aan de klant of fan moet duidelijk gemaakt worden waarvoor een bedrijf of merk staat en vervolgens moet hij/zij hieraan verbonden worden. Een hevige fan wordt een trouwe klant!

Direct Sales

Een tot in de puntjes uitgekiende actie of wedstrijd kan zeker en vast zorgen voor een verhoging van uw directe verkoop. De lancering van een nieuw product of gamma kan hier een uitgelezen mogelijk voor zijn rekening houdend met een strategisch totaalpakket van tijdstip, marketingtools, look ’n feel, doelgroep, event, … 

Relatiemarketing / PR

Ook in het sportlandschap is hospitality gemeengoed in zowat alle sporten en events  op alle niveaus, van onwaarschijnlijk exclusief tot nostalgisch volks. Het is en blijft een handig relatiemarketingtool die langetermijnrelaties nastreeft, mits ook hier daadwerkelijk rekening gehouden wordt met de juiste mensen op de juiste plaats.